Ο Benjamin Fabio Cavagna γεννήθηκε σε μια μικρή πόλη ανάμεσα στο Μιλάνο και τη Βερόνα, που ονομάζεται Lumezzane. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του στη φιλοσοφία στο Μιλάνο, απέκτησε πάθος για τον κόσμο του ουίσκι και των αποσταγμάτων, τα οποία συλλέγει. Εκείνη την περίοδο ήρθε σε επαφή με τον κόσμο των μπαρ και εργάστηκε ως bartender στο Mag Navigli. Το 2014 γνώρισε τον Flavio Angiolillo, που σήμερα είναι φίλος και επιχειρηματικός του συνεργάτης, και ξεκίνησε να εργάζεται στο 1930 Cocktail Bar, όπου πλέον είναι bar manager. Αυτό το διάσημο speakeasy περιλαμβάνεται στη λίστα με τα World’s 50 Best Bars από το 2019. Επίσης, είχε σημαντική συμβολή στη δημιουργία και την ανάπτυξη του Backdoor 43, του μικρότερου cocktail bar στον κόσμο, όπου οι πελάτες απολαμβάνουν μια αποκλειστική, προσωποποιημένη εμπειρία μέσα σε μόλις 4 τετραγωνικά μέτρα. Το 2016, ο Benjamin μαζί με πέντε ακόμα συνεργάτες από τον χώρο της mixology, ίδρυσαν τη FARMILY. Το brand αυτό, γνωστό για το περίφημο Amaro di Farmily, περιλαμβάνει όλα τα projects της ομάδας, η οποία συλλογικά αποκαλείται FARMILY GROUP. Έναν χρόνο αργότερα, το 2017, η ομάδα αποφάσισε να ανοίξει το Iter, ένα ξεχωριστό cocktail bar με κουζίνα, που προσφέρει μια μοναδική εμπειρία γεύσης και mixology από όλο τον κόσμο. Για να γιορτάσουν τη 10η επέτειο του Mag, το 2020, ο Benjamin και οι συνεργάτες του άνοιξαν το Mag la Pusterla, έναν ιδιαίτερο χώρο με ρετρό ατμόσφαιρα. Το μοναδικό αυτό venue, 300 τετραγωνικών μέτρων, διαθέτει εμβληματικό μαρμάρινο πάγκο και διακόσμηση εμπνευσμένη από τη δεκαετία του 1940. Επίσης το 2020, ξεκινά μια νέα περιπέτεια με τους συναδέλφους του, εγκαινιάζοντας μια συνεργασία με τον Mattia και τον Luca Vita, την τελευταία γενιά μιας γνωστής οικογένειας αποσταγματοποιών από τα προάστια του Μιλάνου, για τη δημιουργία της Dripstillery. Μέσω αυτής της νέας συνεργασίας, ο Cavagna εισέρχεται στον κόσμο των ποτών ως παραγωγός, δημιουργώντας επιτυχημένα προϊόντα όπως το Bitter Fusetti. Η Dripstillery παράγει ready-to-drink προϊόντα, αποστάγματα και λικέρ με τη δική της ετικέτα αλλά και για άλλες εταιρείες. Το 2021 ακολουθεί ένα ακόμα άνοιγμα, το Cocktail Bottega: ένας χώρος συνάντησης και μοιράσματος, με άτυπη διάθεση και φιλοσοφία το "πίνουμε καλά", στην καρδιά της κεντρικής αγοράς του Μιλάνου (Mercato Centrale). Το τελευταίο project του Benjamin και της Farmily είναι το Tripstillery: ένα cocktail bar ανάμεσα στους ουρανοξύστες της περιοχής Portanuova, το οποίο σπάει τους κανόνες καθώς περιλαμβάνει μια μικρο-αποσταγματοποιία, όπου ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει το δικό του εξατομικευμένο απόσταγμα, βασισμένο στις προσωπικές του προτιμήσεις. Πολλά από τα βοτανικά που χρησιμοποιεί το Tripstillery προέρχονται από έναν αγροτικό χώρο στη λίμνη Iseo που ονομάζεται F.A.R.M., μια φάρμα 3 εκταρίων όπου καλλιεργούνται φυτά για απόσταξη με βιώσιμο τρόπο. Επιπλέον, στο ίδιο σημείο αγοράστηκε και ένα σπίτι, όπου εργαζόμενοι και πελάτες της ομάδας μπορούν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τη φύση. Ο Benjamin, επιπλέον, αγαπά να πειραματίζεται στο εργαστήριο της εταιρείας, δοκιμάζοντας νέες τεχνικές και γεύσεις, τις οποίες παρουσιάζει σε σεμινάρια και στα ταξίδια που πραγματοποιεί με τους συνεργάτες του, ανακαλύπτοντας νέους τόπους, συνεργασίες και ορίζοντες.