ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ 2025

Η αμφίδρομη μετάφραση δεν υποστηρίζεται στην φετινή διοργάνωση. Η συγκεκριμένη λειτουργία θα προστεθεί την επόμενη χρονιά!

GR
12.15 - 13.00
Boiron ambient Purees: Η επομενη γενια καινοτομιας
GR
13.15 - 14.00
Rumours London dry gin masterclass
EN
14.15 - 15.00
Μεξικανικα αποσταγματα περα απο την Αγαυη: Απο την Lisamaris Molina Casañas (Condesa Gin Brand Ambassador US)
GR
15.15 - 16.00
Chairman’s Reserve Rum: Η τεχνη του blending
EN
16.15 - 17.00
Ηρθε η ωρα για αλλαγη!
GR
17.15 - 18.00
Η ενταξη του Bartending στον χωρο του καφε
GR
18.15 - 19.00
Project Development στον τομεα της φιλοξενιας
EN
19.15 - 20.00
Φιλοξενια σε δραση
GR
13.00 - 13.45
Οταν η ζωη σου δινει λεμονια...γινε δημιουργικος
GR
14.00 - 14.45
Περα απο το μπουκαλι: Δημιουργια πολιτισμου και δημιουργικοτητα στην τεχνη του bartending
GR
15.00 - 15.45
Κωνσταντινος Καλπαξιδης: Ο νεος Metaxa master μοιραζεται το οραμα του για το Metaxa και για ενα πιο βιωσιμο μελλον
EN
16.00 - 16.45
Μπαρ. Με αλλα λογια: Δημοσιες Σχεσεις
EN
17.00 - 17.45
Cristalino Τεκίλα: Το πειραμα που πετυχε
GR
18.00 - 18.45
Αντιγραφα Γευσεων & HYPER ποτα - Πως να επιτυχετε παγκοσμιες γευσεις στα ποτα σας με τη χρηση τοπικων υλικων