ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ 2025

Stage A
12.15 - 13.00
Boiron ambient Purees: Η επομενη γενια καινοτομιας
Stage A
13.15 - 14.00
Rumours London dry gin masterclass
Stage A
14.15 - 15.00
Μεξικανικα αποσταγματα περα απο την Αγαυη: Απο την Lisamaris Molina Casañas (Condesa Gin Brand Ambassador US)
Stage A
15.15 - 16.00
Chairman’s Reserve Rum: Η τεχνη του blending
Stage A
16.15 - 17.00
Ηρθε η ωρα για αλλαγη!
Stage A
17.15 - 18.00
Η ενταξη του Bartending στον χωρο του καφε
Stage A
18.15 - 19.00
Project Development στον τομεα της φιλοξενιας
Stage A
19.15 - 20.00
Φιλοξενια σε δραση
Stage B
13.00 - 13.45
Οταν η ζωη σου δινει λεμονια...γινε δημιουργικος
B
14.00 - 14.45
Περα απο το μπουκαλι: Δημιουργια πολιτισμου και δημιουργικοτητα στην τεχνη του bartending
Stage B
15.00 - 15.45
Κωνσταντινος Καλπαξιδης: Ο νεος Metaxa master μοιραζεται το οραμα του για το Metaxa και για ενα πιο βιωσιμο μελλον
Stage B
16.00 - 16.45
Μπαρ. Με αλλα λογια: Δημοσιες Σχεσεις
Stage B
18.00 - 18.45
Αντιγραφα Γευσεων & HYPER ποτα - Πως να επιτυχετε παγκοσμιες γευσεις στα ποτα σας με τη χρηση τοπικων υλικων