Στο Boiron Fresh Purees: The Next Generation of Innovation masterclass, που πραγματοποιείται για πρώτη φορά, θα ανακαλύψουμε τις καινοτόμες λύσεις των φρέσκων πουρέδων Boiron. Θα εξετάσουμε τα πλεονεκτήματά τους, όπως η εύκολη αποθήκευση χωρίς κατάψυξη, που τους καθιστά ιδανικούς για μπαρ και εστιατόρια. Στο σεμινάριο, θα μάθουμε πώς να χρησιμοποιούμε αυτούς τους πουρέδες για τη δημιουργία μοναδικών κοκτέιλ και θα ανακαλύψουμε πρακτικές εφαρμογές που βελτιώνουν την ποιότητα και την αποδοτικότητα στην καθημερινή μας εργασία. Η εμπειρία θα ολοκληρωθεί με τη δημιουργία δύο κοκτέιλ και γευσιγνωσία, προσφέροντάς μας μια πλήρη και άμεσα εφαρμόσιμη εμπειρία. Ανακαλύψτε πώς να ενσωματώσετε τους φρέσκους πουρέδες Boiron στην καθημερινότητά σας, αναδεικνύοντας τη γευστική σας δημιουργικότητα με έναν πρακτικό και οικονομικά αποδοτικό τρόπο!
Κάποιες φήμες αξίζει να τις εξερευνήσεις... Ελάτε να ανακαλύψουμε μαζί τον μαγευτικό κόσμο του gin, ξεκινώντας από τον αρκεύθο μέχρι τη δημιουργία του Rumours London Dry Gin. Όπου κάθε γουλιά, κρύβει μια ιστορία. Μάθετε για την διαδικασία παραγωγής και τις κατηγορίες του gin και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γευσιγνωσίας συνοδευόμενη από δημιουργικά cocktails.
Join us for an exclusive seminar on Condesa Gin, the fastest-growing premium Mexican gin. Crafted in the heart of Mexico City, Condesa Gin blends sustainability, artistry, and tradition to create an authentically Mexican spirit. Discover how its unique botanical profile is inspired by the cultural vibrancy and healing traditions of Mexico, including the rituals of traditional healers (curanderas).
"The Art of Blending", που εστιάζει στην τέχνη της ανάμειξης ρουμιών από το νησί Saint Lucia. Το Chairman’s Reserve Rum είναι ένα από τα πιο αναγνωρισμένα ρούμια από τη Saint Lucia, γνωστό για την εξαιρετική ποιότητα και τη μοναδική γεύση του, η οποία προέρχεται από τη δεξιοτεχνία στην ανάμειξη διαφορετικών τύπων ρουμιών. Το masterclass έχει ως στόχο να παρουσιάσει την τέχνη της ανάμειξης αυτών των ρουμιών, αναδεικνύοντας τη σημασία της διαδικασίας και των τεχνικών που κάνουν το Chairman’s Reserve μοναδικό.
Discovering the world of Fusetti, the new bitter made in Italy.
Νέοι τρόποι ένταξης του ροφήματος καφέ στον κοσμο του Bartending, καθώς και χρήσιμες συμβουλές για την χρήση του σε συνδυασμό με αλκοολούχα και μη Cocktails.
To project development είναι ένα εργαλείο management για την αποτελεσματικότερη δημιουργία, ανάπτυξη, υλοποίηση, παρακολούθηση των projects. Από το να ανοίξουμε μια νέα επιχείρηση , να κάνουμε αλλαγές στο προϊών και στης υπηρεσίες στην είδη υπάρχουσα επιχείρηση, όλα είναι διαφορετικά projects που κάνουν την επιχείρηση και τους ανθρώπους που της διαχειρίζονται ποιο αποτελεσματικούς στο σύγχρονο ανταγωνιστικό περιβάλλον. Η επικοινωνία, χρόνος και budget είναι τα κυριά πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε στην δημιουργία νέων project. Μέσα από της μεθόδους αξιολογήσεις νέων ιδεών, concept, προϊόντων , και των αποτελεσματικό προγραμματισμό και υλοποίηση των project που κυριά χαρακτηριστικά έχουν την επικοινωνία, το χρονοδιάγραμμά, την παρακολούθηση, και την διαχείριση budget τα project αναπτύσσονται ποιο αποδοτικά. Ως αποτέλεσμα όλων των προτεινομένων μεθόδων είναι να μεγιστοποιήσουν την παραγωγικότητα και την απόδοση της ομάδας που κάνουν το project ποιο ευκολά υλοποιήσιμο.
Αναπτύσσοντας Δεξιότητες για Εξαιρετική Εξυπηρέτηση Θα εξερευνήσουμε θεμελιώδεις αρχές όπως ευγένια, συνέπεια, προσοχή στη λεπτομέρεια και ενσυναίσθηση. Θα μάθουμε πώς να ισοροπούμε τεχνικές κ διαπροσωπικές δεξιότητες για κορυφαια εξυπηρέτηση και πώς να αποκτήσουμε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορα εργασίας. Αναβαθμίστε τη καριέρα σας και ξεχωρίστε στον τομέα της φιλοξενίας.
Η γνωστή παροιμία, «Όταν η ζωή σου δίνει λεμόνια, φτιάξε λεμονάδα», λειτουργεί ως υπενθύμιση για το να υιοθετήσουμε μια θετική νοοτροπία και να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο τις δύσκολες καταστάσεις. Σε πιο κυριολεκτικό επίπεδο, αυτή η φιλοσοφία ευθυγραμμίζεται με την έμφαση του σεμιναρίου μας: την αποτελεσματική διαχείριση των εσπεριδοειδών στο μενού του SOA. Αυτή η συνεδρία θα εξερευνήσει την στρατηγική προσέγγιση που ακολουθούμε στην εργασία με τα εσπεριδοειδή, δίνοντας έμφαση στη βελτιστοποίηση, τη βιωσιμότητα και τη δημιουργικότητα στη χρήση των υλικών. Μέσω αυτής της συζήτησης, στοχεύουμε να αναδείξουμε πώς μεγιστοποιούμε τις δυνατότητες των πρώτων υλών, εξασφαλίζοντας τόσο την αποδοτικότητα όσο και την καινοτομία στην τέχνη μας.
Εμβαθύνετε στον κόσμο του "Beyond the Bottle"! Αυτό το ενδιαφέρον σεμινάριο προσκαλεί barman και λάτρεις της αγαύης να εξερευνήσουν την τέχνη της δημιουργίας στιγμών και μοναδικών εμπειριών μέσω καινοτόμων κοκτέιλ και πολιτιστικών αφηγήσεων.
Ο Κωστής Καλπαξίδης θα μιλήσει για την κληρονομιά που του εμπιστεύτηκε ο προηγούμενος Metaxa Master αλλά και πως ο ίδιος δημιουργεί το METAXA σήμερα. Θα μοιραστεί τα έργα που ηγήθηκε προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον και θα μας καθοδηγήσει σε μια γευστική εμπειρία του Private Reserve Metaxa Orama
Γιατί και πότε αξίζει να απευθυνθείς σε έναν επαγγελματία σύμβουλο.
Ένα σεμινάριο που θα σας παρέχει γνώσεις για τρόπους και μεθόδους πώς να αναπαράγετε εξωτικές γεύσεις στα κοκτέιλ σας χρησιμοποιώντας τοπικά, απλά προϊόντα. Ένα μάστερκλας συνδυασμών γεύσεων και τεχνικών που μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεκλειδώσετε ένα εξαιρετικό προφίλ γεύσης στα ποτά σας, ενώ διατηρείτε το κόστος των υλικών χαμηλό και υποστηρίζετε την τοπική κοινότητα. Μια εις βάθος εξερεύνηση τοπικών υλικών και εποχιακών προϊόντων με συνταγές που έχουν αναπτυχθεί στο βραβευμένο μπαρ Nipperkin του Λονδίνου.