ΕΚΤΟΡΑΣ ΒΕΖΥΡΓΙΑΝΝΗΣ O Έκτορας ξεκίνησε την καριέρα του σε διάφορα εστιατόρια και ξενοδοχεία 5 αστέρων στην Αθήνα. Το 2016, ξεκίνησε την καριέρα του ως bartender όπου μετά το 2019 έγινε και bar manager. Στο διάστημα 2020-2022 διηύθυνε την μπαρ ομάδα του Zuma στη Μύκονο και στο Μαιάμι. Το 2024 ξεκίνησε την δική του επιχείρηση Switch Up και η χρονιά ολοκληρώθηκε κατακτώντας τον τίτλο του Έλληνα World Class Νικητή με αποκορύφωμα τη συμμετοχή του στον παγκόσμιο τελικό στην Σανγκάη. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως bartender στο κέντρο της Αθήνας, στο Contrabando. ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΛΟΥΒΑΤΟΣ Το πάθος του για την ανακάλυψη νέων γεύσεων, και η συνεχής αναζήτηση νέων εμπειριών στο κομμάτι της φιλοξενίας, αποτελούσε πάντα κινητήριο δύναμη για τον Χρήστο Κλουβάτο. Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στο κομμάτι του καφέ αλλά και του μπαρ, λαμβάνοντας σημαντικές διακρίσεις και στους 2 τομείς. Φιναλίστ σε παγκοσμίου εμβέλειας διαγωνισμούς καφέ, όπως στον Hellenic coffee in Good Spirits Championships 2022, 2023 World coffee in Good Spirits Championships κατακτώντας την 6η θέση στο Μιλάνο το 2022 και 4η θέση στην Ταιβάν το 2023. Την ίδια χρονιά κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο του Έλληνα World Class Bartender of the Year 2023 και φυσικά με αποκορύφωμα την κατάκτηση μιας θέσης στην τελική 12αδα στον παγκόσμιο World Class τελικό στο Σάο Πάολο στη Βραζιλία. Πλέον είναι ιδιοκτήτης του Coterie & Bro bistro-bar και συνεργάζεται ως coffee expert με την εταιρεία Taf. ΝΙΚΟΣ ΣΟΥΡΜΠΑΤΗΣ Ξεκίνησε το 2007 στον χώρο του service και σύντομα πέρασα στο bar λόγω της κοινωνικότητάς του. Αφού παρακολούθησε σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αφοσιώθηκε στα αποστάγματα αγαύης, κάτι που τον έφερε στο θρυλικό tequila bar, Dos Agaves. Μετά από ένα χρόνο στη Μύκονο, το 2017 ήρθε η ευκαιρία του The Clumsies, όπου πλέον κατέχει τον ρόλο του bar manager. •World Class winner 2019 •Συνιδρυτής Do Good Spirits •Συνιδιοκτήτης Etiquette Consulting